header
GRO_Su
LSV_Subotica_logotip

LSV u Subotici od danas skuplja potpise podrške

Liga socijaldemokrata Vojvodine će na predstojećim republičkim izborima učestvovati u okviru koalicije čije je okupljanje inicirala. Osim Lige socijaldemokrata Vojvodine, koaliciju će činiti i Nova demokratska stranka-Zeleni, Zajedno za Srbiju, VMDK, Zajedno za Vojvodinu i Demokratska levica Roma

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici poziva sve građane i građanke Subotice koji žele da svojim potpisom daju podršku ovoj izbornoj listi da to učine u prostorijama stranke, na trećem spratu Otvorenog univerziteta, od danas 12.02.2014. godine do petka, 15.02.2014. godine u periodu između 14 i 20 časova.

Osim u prostorijama stranke, podršku svojim potpisima građani i građanke mogu da daju i u Đurđinu u prostorijama Mesne zajednice danas od 14 do 20 časova, kao i u prostorijama Mesne zajednice u Čantaviru, u četvrtak 13.02.2014. godine, takođe od 14 do 20 sati.

Gradski odbor LSV možete kontaktirati telefonom, broj je 024 553 360, ili na mail adresi oolsvsu@gmail.com.

LSV će se, kao i do sada, zalagati za interese građana i građanki Vojvodine i zastupati AP Vojvodinu na najbolji mogući način.


Galerija